Tryck

Ett tryckeri i Köping

AG Design är som sagt en sömnadsateljé men även ett tryckeri. Ni hittar mig i Köping, jag har min ateljé hemma hos mig.

Mitt arbete med tryckeri involverar tryck med vinyl och skyltvinyl. Till kläder trycker jag med värmepress då jag använder vinyl. Gällande flaskor, glas och brickor med mera använder jag mig av skyltvinyl. Glas och liknande med detta tryck tål inte maskindisk utan man får diska dem för hand.

När det kommer till tryck tar jag emot önskemål från kunder, önskemål om något personligt tryck. Mitt tryckeri ligger som sagt i Köping men jag vänder mig till alla er i närheten. 

Unika och originella tryck

Till mig kan du komma med ett önskemål om ett tryck, jag arbetar då efter dina önskemål. Det här är det perfekta sättet att göra ett klädesplagg, vattenflaska eller glas helt unika. Beställ något till dig själv eller till nära och kära, detta är det perfekta sättet att ge bort en unik present till någon du tycker om.

Utöver tryck arbetar jag även med brodering, jag broderar mycket med min maskin. Min brodering sker på bland annat handdukar, stora som små. Det kan handla om allt från mindre texter och namn till större motiv. En kul present att ge bort med namn och bild som passar personen i fråga.

Tryck på mugg m.m.

Kunder väljer en fil eller text som de vill ha sublimerad på en mugg, magisk mugg är en svart mugg som trycker träder fram på när man häller i varm vätska.

Ytan måste vara specialbehandlad och ljus så det går inte med vilken produkt som helst utan jag får beställa hem.

Trycket är mycket tåligt. Tål tex diskmaskin.

Morängatan 18
73153 Köping

   

0705-34 77 59
anna@agdesign.nu