Mugg med tryck Västerås

Drömmen om en syateljé

Sedan jag var nio år har jag haft ett stort intresse för sömnad och att sy mina egna kläder. Under en lång tid har jag haft en dröm om att starta en egen ateljé, något som jag idag har uppfyllt. I december 2019 startade jag min syateljé.

Innan jag startade min egen syateljé har jag arbetat i tygaffär, jag är även utbildad förskollärare.

Min syateljé ligger hemma hos mig i Köping, i närheten av Västerås.

I min syateljé spenderar jag tid på att bland annat sy om, sy nytt samt trycka på både kläder och flaskor med mera. Dessutom arbetar jag med muggar med tryck på. Idag involverar majoriteten beställningar från kunder, jag arbetar då utifrån deras önskemål.

Mugg med tryck Västerås

Tidigare arbeten

Arbetet jag utför görs utifrån kunder och deras önskemål. För ett tag sedan hjälpte jag en tjej som hade gått ner 60 kg. Jag hjälpte henne då att sy om hela hennes garderob så att det skulle passa hennes nya vikt och kropp. En utmaning som jag lyckades bra med.

Mugg med tryck Västerås

Som sagt ligger min ateljé hemma hos mig i Köping men jag vänder mig även till kunder i närliggande städer, såsom Västerås. Till mig kan du vända dig för att få hjälp med diverse olika sytjänster men även mugg med tryck.

Morängatan 18
73153 Köping

   

0705-34 77 59
anna@agdesign.nu
Mugg med tryck Västerås